Pagina's

maandag 2 juli 2012

Roze voor de zomer.

Bekijk zomer 2012 door een roze bril met de veelzijdige modekleur roze. Roze is weer helemaal trendy. Van bleekroze tinten tot fuchsia. Deze blushy tones zijn bijna ongemerkt het kleurenpalet van de mode binnengeslopen. Opeens doen ze (weer) mee. Ook gaan we ook de komende herfst en winter (2012 2013) veel roze tinten zien.

Geen babyroze

Alle rozetinten mogen (behalve babyroze!). De mood is vooral geraffineerd. Bleekroze tinten zijn heel chic en staan iedereen goed, of je nu blond, rood of donker bent. Fuchsia zorgt voor vrolijkheid in het zomerseizoen. En poederroze is een klassieker waar je altijd mee goed voor de dag komt.


Total pink

Deze zomer is het hip om je van top tot teen in dezelfde kleur te kleden. Je kunt dit 'trucje' op letterlijk alle kleuren, en dus ook op roze, toepassen. Een total pink look, of het nu bleekroze, poederroze of fuchsia is, is trendy.

Rozetinten met wit en zwart

Wil je wat kleurvariatie aanbrengen, ga dan voor de combinatie roze en wit met een zwart kleuraccent. Zwart kun je toevoegen in de vorm van accessoires. Zwarte schoenen, een zwarte tas.

Geen opmerkingen: