Pagina's

woensdag 22 mei 2013

Musthaves op I Want That Musthave

Laats kreeg ik van een vriendin van mij een leuke site toegestuurd waar ik natuurlijk even op ging kijken: www.iwantthatmusthave.nl. En natuurlijk doe ik een post over mijn musthaves op die webshop! Van tassen tot kleding, ik ga even alles bij langs. Hope you enjoy it! :D

 

 
Bags
 
The musthave bag baby blue €69,00
 
THE Musthave Bag Baby Blue
 
Iedere celebrity heeft wel een Birkin Bag in haar walk-in closet staan. Voor de real deal moet je jarenlang op een wachtlijst staan, maar wij hebben de betaalbare versie! Gemaakt van echt leer en verkrijgbaar in verschillende kleuren!
 
The musthave bag limited edition €170,00
 
Iedere celebrity heeft wel een Birkin Bag in haar walk-in closet staan. Voor de real deal moet je jarenlang op een wachtlijst staan, maar wij hebben de betaalbare versie! Gemaakt van echt leer en wel heel stoer met deze studs!
 
Chanel inspired look €99,00
 
 
Chique, chique chique.. Bij wie staat de beroemde Chanel 2.55 niet op de wishlist? Wij hebben een betaalbare variant laten maken van sterk leer en de kwaliteit is geweldig! In klassiek zwart de perfecte musthave!
 
Kleding
 
Studded tiger sweater - zwart €29,95
Studded Tiger Sweater - Zwart
Hoe cool is deze trui! Een tijgerkop met felle kleuren en rondom spikes! Deze stoere sweater is verkrijgbaar in beige en zwart.
 
Longer back cross blouse €19,95
Longer Back Cross Blouse
Deze multiple cross blouse gaat helemaal mee in de cross trend! Het mooie aan de blouse is dat de achterkant iets langer is dan de voorkant, waardoor het heel mooi valt. One size fits all!
 
 
Celine from the blog - wit €44,95
Celine from the Blog - Wit
 
Niet alleen de Céline tassen zijn dé musthaves van dit moment, ook dit shirt met de tekst 'Céline Paris' mag niet in je kledingkast ontbreken. Combineer het stoer of casual; het shirt past overal bij!
 
Schoenen
 
I love my biker boot €49,95
Love my Biker Boot
 
Biker boots blijven hot! In de winter zijn ze top, maar ook in de zomer onder shorts naar een festival zijn ze mega fashionable!

Accessoires

Multi metallic bangels €13,95

Multi Metallic Bangels
Prachtige set van 4 armbanden in roségoud, goud, wit goud en zilver. Deze set maakt iedere outfit chiquer!

Love my Daytona - Gold EUR 26,95

Love my Daytona - gold
De bekende Rolex Oyster Perpetual look-a-like hebben we al, maar nu is het ook Daytona time! Maak jouw arm party compleet met deze stoere trend. Draag het horloge bijvoorbeeld met een Love Bracelet voor de hipste armcandy combinatie!

Twisted bracelet - silver €13,95

Twisted bracelet - silver
Maak jouw arm party een tikketje stoerder met deze twisted bracelet! Nu verkrijgbaar in twee kleuren..

Angel ring - goud €7,95
Angel Ring - Goud
Wear it like an angel!! Hoe gaaf is deze.. Een ring met twee vleugeltjes op je vinger. Met deze ring voel je jezelf echt een engeltje :) Past een ieder omdat hij verstelbaar is.


Dit waren mijn musthaves van www.iwantthatmusthave.nl ! Ga er ook eens kijken, het is echt een super leuke webshop.

 

1 opmerking:

Anoniem zei

Die eerste tas is erg mooi, en dat horloge ook :)