Pagina's

dinsdag 19 maart 2013

Beauty/ glamour tips!

Ik heb mijn oude glamours er weer eens bij gepakt, en nog wel een paar leuke tips gevonden! Dus ik dacht ik maak er een post van. Zelf ben ik gek op de glamour! Super leuke tips, en natuurlijk ook fashion ideetjes! Ik heb de glamour van de lente van 2012 er bij gepakt, voor beauty maakt dat toch niet heel veel uit. Dus heb je zin om wat nieuwe dingen te weten te komen? Lees dan snel verder! Kijken jullie mee?

 

♡ tip 1; lippentip
Heb je smalle lippen en wil je ze optisch voller laten lijken? Dan kun je beter voor een niet te donkere transparante lipstick kiezen. Dep deze op je lippen voor een niet al te strakke lijn. Of ga met een potloodje in dezelfde tint als de lippenstift een fractie buiten de contouren van je mond en kleur je lippen daarna in.
 
 
♡ tip 2; Kapsel tip
Voor alle kapsels geldt: gebruik pas een elastiekje- bekleed met (bad) stof - als je haar goed droog is. Anders kunnen je lokken snel afbreken.
 
♡ tip 3; kniptip
Een coupe die past bij je haartype maakt vaak net het verschil. Goedgeknipt haar valt vanzelf al in de basis vorm van het kapsel, je styling is dan alleen de finishing touch.
 
♡ tip 4; extra tips voor smokey eyes
Begin bij het oog dat je het makkelijkst kunt opmaken. Dat is meestal rechts als je rechtshandig bent en links als je linkshandig bent. Weinig ervaring? Maak elke oog stap voor stap op volgens het stappe plan (hieronder). Het stappenplan geldt voor elk palet dat lichte en donkere tinten bevat. In welke kleurschakering dan ook. Je hoeft niet alle vier de tinten te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de donkerste kleuren nemen voor een avondje uit. En je kunt een lichtere variant maken voor naar je werk of naar school. Zorg dat alles mooi vloeiend in elkaar overloopt en vervaagt. Zolang je het maar krachtig genoeg maakt op de plekken waar je diepte wilt.
 
 
smokey eyes in 7 stappen:
1. dep wat foundation op je oogleden. De kleur komt dan sterker uit en blijft beter zitten.
2. breng met aan applicator het zwart dicht tegen de wimperrand aan. Gebruik een droge applicator, want daarme is oogschaduw makkelijker te vervagen. Een natte applicator gebruik je om de kleur intenser te maken.
3. op het bewegend ooglid komt lichtgrijs.
4. in de arcadeboog komt donkergrijs. Verbind bij de buitenste ooghoek de arcadeboog met de kleur die je tegen de wimperrand hebt gezet. Deze tint kun je ook dicht tegen de onderwimper aanzetten en zacht laten vervagen.
5. Breng de witte oogschaduw onder de wenkbrauw aan, beginnend bij het punt recht boven je iris. Werk die naar buiten toe uit.
6. Gebruik in de binnenste ooghoek een oogpotlood, bijvoorbeeld chanel black of graphite. Of khaki platine, een metallic potlood dat het licht weerkaatst.
7. krul je wimpers en gebruik een mascara om de krul te fixeren, zoals de chanel inmitable waterproof. Voor een nog intensere oogopslag kun je eyeliner gebruiken.
 
♡ tip 5 van de meester; aziatisch
Make up artist Chiao-Li Hsu: ''Ben je aziatisch en op zoek naar een blemish balm, zo'n crème die ook een foundation is? Je kunt er het beste een kiezen met een gele ondertoon, anders sla je roze of grauwig uit. Een andere tip: de vorm van aziatische ogen zorgt ervoor dat make up makkelijk vlekt. Mijn oplossing: zowel onder als boven een eyeprimer aanbrengen en altijd waterproof mascara gebruiken.''
 
♡ tip 6; meer effect met mascara
Zonder mascara geen goede oogmake-over! Drie tips voor extra effect.
1. bodybuilding breng me een kwastje wat losse gezichtspoeder aan op schone wimpers om ze meer body te geven. Daarna meerdere lagen mascara aanbrengen.
2. opwarmertje verwarm het mascaraborsteltje gedurende enkele seconden met de föhn. Door de warmte zullen je wimpers sneller krullen.
3. omgekeerde wereld zijn je wimpers nogal kort? Breng dan eerst mascara op de uiteinden van de wimpers aan. Vervolgens ga je met de roller vanaf de wortels naar de uiteinden. Hoe donkerder de toppen, hoe langer je wimpers lijken.
 
♡ tip 7; niet lakken maar plakken
Salon effects Real nail polish strips (11,99 euro). Geweldig: nagelstickers van nagellak. Je plkt ze gewoon op je nagels. Even aandrukken en bijvijlen tot de goede lengte.
 
 
♡ tip 8; 58 seconden: schoon haar Lee Stafford
Dry Shampoo Dark for Oily Roots (7,99 euro). Geen tijd voor een wasbeurt? Spuit de droogshampoo van 15 cm afstand op de haaraanzet, wrijf stevig door je haar, en klaar!
 
 
 
♡ tip 9; 17 seconden: prachtige huid garnier
Miracle Skin Perfector Dagelijkse All-in-1 crème (13,99 euro). Met deze all-in-one verzorging bespaar je tijd en krijg je een gehydrateerde, egale, stralende huid, die ook nog eens beschermd is met SPF 15. Zelf heb ik deze ook, en ik ben er blij mee!
 
♡ tip 10; een aanradertje van mijzelf!
Zelf wil ik ook nog wat aanraden. Het krullen zonder krultang! Wat dus 10000 keer beter is voor je haar! Je pakt gewoon een dunne elastieke haarband, en rolt daar telkens een plukje van je haar omheen tot dat alles om die haarband gerold zit. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet! Even een nachtje er mee slapen, en de volgende morgen heb je super mooie krullen zonder er veel moeite voor te doen en zonder dat het erg schadelijk is voor je haar! Je krijgt namelijk niet iedere keer die hete krultang in je haar!
 
 
Hope you liked it!
 
 
 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk artikel! Die bb cream heb ik ook, erg fijn!

Eline zei

Dit is echt een handig artikel!
Eline xxx