Pagina's

dinsdag 16 juli 2013

HOT LIST: 10X leuke jurkjes voor de zomer

Zomerse jurkjes mogen natuurlijk niet aan een zomer garderobe ontbreken. Of je de zomer nu hier in Nederland doorbrengt of heerlijk in een zonnig oord, het korte vrolijke jurkje is een absolute musthave.
Daarnaast is er natuurlijk voor elke gelegenheid wel een jurkje te scoren. Ga je naar een festival, dan kies je voor een jurkje met een printje en stijl je deze af met bijvoorbeeld een bloemenkrans. Etentje een jurkje met kant detail en een paar killer heels is all you need!

 

 
71955e1b3385f6da731d9737cc81b4ce
 
Wat een super schattig en vooral kleurrijk jurkje is dit, het is niet iets wat je super snel aan doet vind ik zelf maar toch ziet hij er stralend uit. Vooral met een fel kleur tasje, of pumps wordt het echt afgemaakt. Door de gaten bij je zij, zou ik geen ketting dragen dan wordt het too much.
 
132212ef64b4d8b91971378910a8d1e2
 
Voor een wat langer, maar toch zomers jurkje is dit een leuk idee. Het vestje er over heen vind ik zelf wat minder staan, omdat het dan erg op bruidskleren lijken. De bloemetjes onder in het jurkje maken het lekker zomers, ook al is hij wat langer.
 
caa5a50b627d8b0a213ce5de5b91927c
 
Stripes stripes stripes. Het printje vind ik super tof, en vooral doordat de achterkant open is wordt het jurkje afgemaakt. Sowieso vind ik die extra effecten op een jurkje erg leuk, omdat het anders een beetje saai wordt. Hier kunnen leuke sandaaltjes onder, maar bijvoorbeeld ook witte gympjes. Enough to choose!
 
Dress Leo van Selected Femme bij WeLikeFashion.com
 
Nice dress! Het printje maakt het jurkje stoer, en door het touwtje wordt je middel mooi geaccentueerd. De stof is wat dunner, waardoor het lekker luchtig is bij warm weer.
 
 
En dan de laatste maar zeker niet de minste, een wat zwieriger jurkje. Doordat de achterkant wat langer is als de voorkant krijg je een speels effect, en ook deze is weer lekker dun en perfect voor warm weer. Hieronder zou je leuke bruine sandaaltjes kunnen doen, gympen raad ik af.
 
Welke vinden jullie het leukste?
 
XOXO Maike

Geen opmerkingen: