Pagina's

donderdag 30 januari 2014

Auryn Beauty Group

Hello guys,

Laatst kreeg ik een leuk mailtj van Auryn Beauty Group, en ben natuurlijk direct in hun site gaan neuzen. Eerder kende ik het nog niet, maar kwam al snel bekende merken tegen zoals Essie en Golden Rose. Ik vind het idee achter de Auryn Beauty group erg leuk, mensen vrolijk maken met beauty op een unieke manier.

AURYN Beauty

Bij AURYN Beauty hebben we een andere kijk op beauty. Het gaat niet om wat wij mooi vinden, maar om wat JIJ mooi vind. Om ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en haar (of zijn) sterke punten kan benadrukken staan wij dagelijks druk in contact met beautyproducenten en -merken verspreid over de gehele wereld. Australie, Israel, Korea of gewoon leveranciers in Europa zelf, alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Daarbij testen we ook nog eens al onze producten zelf nog vóór we ze via een van onze websites aanbieden. Zo weten we wat we verkopen en kunnen we vanuit eigen ervaring advies geven.
Organic Island, Glitter Gal, Scaredy Cat Cosmetics, Konad Nailart en andere handelsnamen die in één adem worden genoemd met Enchantra vallen sinds begin 2011 onder de nieuwe AURYN Beauty Group.
De naam en het logo zijn geïnspireerd op AURYN uit de film The Neverending Story. AURYN is een medallion wat de drager bescherming biedt en ongekende krachten geeft. De bescherming en krachten zijn voor ieder persoon anders en eigenlijk is dat precies de uitwerking die beauty ook heeft op mensen. Het verzorgen en beschermen van je lijf en het accentueren van jouw sterke punten maakt dat jouw ware schoonheid straalt.
Op de achterzijde van het medallion staat de tekst “Do what you wish”. Dit is precies waar AURYN Beauty voor staat. Beauty is wat jij er van maakt, beauty is altijd “in the eye of the beholder” en je moet doen waar jij je goed bij voelt. Of dat nu felle kleuren zijn, subtiele kleuren, heel natuurlijk of misschien zelfs geen cosmetica en alleen een goede verzorging, wat jij wilt is hetgeen wat belangrijk is!
Neem snel eens een kijkje op aurynbeauty.com en bekijk de merken en onder andere de webshop Enchantra. Vind de mooiste beauty producten, en laat jezelf inspireren! 

1 opmerking:

Charlotte zei

Wauw klinkt heel erg leuk Maike! Ik ga zeker een kijkje nemen.