Pagina's

woensdag 29 januari 2014

DIY

Hello guys,

Vandaag weer is tijd voor een leuke DIY! Lang geleden, maar altijd leuk om te doen dus daarom het idee om weer een leuke DIY te posten. Maar dit keer geen normale DIY, nee meerdere in de vorm van afbeeldingen. Zodat er genoeg keuze is en je je aankomend weekend niet hoeft te vervelen! Kijken jullie mee?





De eerste, eenvoudig, maar handig. Een leuk boekenrek! (Al zou ik er niet te veel in hangen....)

De tweede, lijkt ook een boekenrek, maar dat is het niet! Je maakt ze van boeken, en gebruikt het als handige plankjes waar je leuke dingen en foto's bijvoorbeeld op kunt bewaren. Wel wat ingewikkelder, maar als je de tijd hebt is dit ook hartstikke leuk om te doen lijkt me zo toch? 


Nu even compleet iets anders, pimp je schoenen! Zie jij ze niet vaak? Met dat leuke neon voorkantje op ballerina's of pumps? Je kan het ook zelf doen, niet moeilijk! Koop gewoon een lakkleur spuitbeus, en klaaaar! 



Deze vond ik nog het leuks van allemaal! Gebruik gewoon een basic topcoat, doe er oogschaduw bij, en je hebt je eigen nagellak!


Is dit niet leuk? Zulke kraaltjes kun je bijvoorbeeld bij de HEMA halen, en er zelf een leuk bordje voor aan de muur van maken!


This one is soooo awesome! Inderdaad leuk voor aan je deur bijvoorbeeld! 


Vet leuk om zelf is creatief aan de slag te gaan, een eigen disco bal maken! 


En al helemaal leuk om te showen, je eigen schoenen pimpen! 


Misschien niet echt een normale DIY, maar wel een leuke extra tip! Gewoon een lekkere kwartaart, maar dan helemaal vol met discodip! Lekker, en het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

Wat vonden jullie van de DIY? Welke gaan jullie zeker uitproberen?