Pagina's

vrijdag 10 januari 2014

DO-IT-YOURSELF: DESIGN JE EIGEN VROLIJKE SERVIES

Het weekend staat voor de deur. Heb je niks gepland en heb je wat inspiratie nodig? Dan kun je iedere vrijdagmiddag op I Love Fashion News terecht voor een leuke do-it-yourself tip!
Deze keer laat Hi Gorgeous, dé website waar je terecht kunt voor allemaal super leuke do-it-yourselfs, zien hoe je zelf gemakkelijk je servies kunt opvrolijken! Ooit wel eens aan tafel gehoord: ‘het oog wilt ook wat’? In de meeste gevallen gaat het over hoe je eten er uit ziet, maar als jij je maaltijd op deze DIY borden serveert zullen ze het echt niet over het eten hebben. Met porseleinen stiften geef jij je borden, kommetjes en mokken van porselein een vrolijke make-over!

DIY customize je servies


Benodigdheden
- porseleinstiften
- borden (of ander porselein servies)
Stap 1: Zorg dat het servies dat je gebruikt van porselein is en dat het goed schoon is.
DIY customize je servies
Stap 2: Bedenk wat je wilt maken. Je kunt inspiratie halen uit onze Hi DIY inspiratie post of gewoon van Google.

DIY customize je servies
Stap 3: Als je niet onwijs goed in tekenen bent oefen hetgeen wat je wilt maken dan eerst even op papier.
DIY customize je servies
Stap 4: De iets minder goede tekenaars kunnen hun tekening (of uitgeprint plaatje) eerst uitknippen en dan overtrekken op het servies.
DIY customize je servies
Stap 5: Als de basis er is kun je er ook nog voor kiezen om je tekenen in te kleuren.
DIY customize je servies
Stap 6: Check de gebruiksaanwijzing op je porseleinstift (of porseleinverf) en afhankelijk daarvan stop je de borden één voor één in de oven. Met de stiften die wij gebruikt hebben geldt: 4 uur laten drogen en dan 90 minuten de oven op 160 graden. Maar let op niet in voorverwarmde oven want dan kunnen de borden eerder breken.
DIY customize je servies
Het resultaat!
DIY customize je servies
Vinden jullie hem leuk? Kijk dan vaker op ilovefashionnews.com! Iedere keer voor het weekend komt er een leuke DIY op de site, niet moeilijk en leuk om te maken!


Geen opmerkingen: