Pagina's

zondag 2 maart 2014

Etos Wellness: bijzonder verwennen

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Etos introduceert een luxe wellness-lijn, waarmee je iedere dag in je eigen badkamer van jouw spa-ritueel kunt genieten! Je kunt kiezen uit drie bijzondere werelden, elk met verschillende producten. A Beautiful You staat voor perfecte verzorging, Inner Calm staat voor optimale ontspanning en Your Pure Body staat voor ultieme reiniging. In iedere wereld staat een rijke basisgeur centraal, zodat je voor elke stemming een favoriet kunt kiezen. Echte luxe voor een betaalbare prijs. Een cadeau voor jezelf, of voor een ander! Lezen jullie mee?



plaatje





A BEAUTIFUL YOU
Mooi en stralend voor de dag komen? Jouw verwen-moment draait om absolute schoonheid en weldadige geuren en verzorging. De A Beautiful You-wereld staat helemaal in het teken van geurige jasmijn en kersenbloesems. Producten met fijne structuren, voor een perfecte verzorging van je huid. 
plaatje

Perfecte verzorging
Ervaar hoe de douche-mousse zich van een gel tot een rijk schuim ontwikkelt, terwijl je geniet van de heerlijke geurexplosie die vrijkomt. Hierna gebruik je de A Beautiful You douche scrub met Jojoba-beads en zuiverende rozenblaadjes-extracten voor een stralende, gladde huid. Of laat je verleiden door het body serum met rijstkiemolie en zijde. Voor een zijdezacht huidgevoel.

INNER CALM

In jouw wekelijkse, drukke planning ben je toe aan een wellness-moment voor jezelf. Met de Inner Calm-wereld van Etos ervaar je hoe échte ontspanning voelt.

plaatje

Optimale ontspanning

De basisgeur van patchouli neemt je mee in zen-achtige sferen. Met de zoutscub bijvoorbeeld. Terwijl het zeezout langzaam oplost, verzorgt de voedende olijfolie jouw huid intensief. Heeft je huid wat extra aandacht verdiend? Neem de tijd voor een uitgebreid body-masker. De Kaolien klei en de aroma's van oranjebloesem en lavendel geven je een zachte huid. Sluit je ontspanningsritueel af met de body-olie spray, die kalmerend jasmijnextract en amandel- en Jojoba-olie bevat.

YOUR PURE BODY


Een actief leven vraagt zo nu en dan om een grondig reinigingsmoment. Terug naar de basis en je herboren voelen. Met de Your Pure Body-wereld van Etos geniet je van een ultieme hammam ervaring met de geuren rozemarijn en eucalyptus.

plaatje

Ultieme reiniging

De revitaliserende douche-olie uit deze wereld bevat argan, dat zorgt voor een zijdezacht gevoel. Een bijzondere reinigingservaring beleef je met de kleiscrub. Deze scrub bevat zuiverende puimsteen van vulkanische oorsprong, die je huid optimaal hydrateert. Om je huid soepel te houden kies je voor de romige bodycrème. Pure verwennerij!

Genoeg inspiratie om eens wat producten van deze lijn te gebruiken dus! 

Hebben jullie al een product  van de Etos Wellness lijn? 


1 opmerking:

Rowan - Rebels maar Romantisch zei

Ziet er mooi uit, vooral die verschillende verpakkingen bij elkaar. Ik ben nog helemaal niet bekend met Etos Welness, maar ziet er zeker goed uit. :) x