Pagina's

vrijdag 1 maart 2013

Cute Bracelets!

Tegenwoordig zie je steeds meer polsjes vol met armbandjes. Van subtiele vriendschapsarmbandjes tot grote armbanden met studs, een versierde pols is helemaal hot! Het leuke is dat alles mag! Van honderden kleurtjes tot simpel zilver. Ik ben vooral gek op de kleine armbandjes met één grote bedel in het midden. Maar ook de armbandjes met studs vind ik helemaal geweldig! Om jou een beetje te helpen een leuke combinatie te zoeken, heb ik een aantal leuke armband(setjes) uitgekozen!

4ever with everyone
 
Dit setje van twee armbandjes is lieflijk blauw. Een vriendschapsbandje voor de vriendschap en een klavertje vier voor het geluk. Dit setje is dus ook erg leuk om cadeau te geven aan een vriendin. Te koop bij 4EVER With Everyone, prijs € 11,95.
 
4ever with everyone
 
Wil jij liever wat meer armbandjes dan twee? Dan is dit setje misschien meer iets voor jou. In dit setje zit ook een vriendschapsarmbandje, maar deze is versierd met twee bedels. Te koop bij 4EVER With Everyone, prijs € 30.
 
forever with everyone
 
Een leuk setje van blauw, grijs, zwart en zilver. Vooral leuk door het grote hartje om je pols. Te koop bij 4EVER With Everyone, prijs € 32.
 
 
BeadiesWat ook een erg leuk winkeltje is om de leukste armbandjes te scoren is 'Beadies'. Dit winkeltje is gelegen in 'De 9 Straatjes' van Amsterdam en is erg populair. Ze staan bekend om hun subtiele armbandjes met veel kleurtjes.
 
beadies     beadies
 

Een kleurig armbandje met gouden details en een steentje, subtiel maar toch trendy voor om je pols. Deze armbandjes zijn leuk met elkaar te combineren, maar ook met een van de andere armbandjes hieronder. Te koop bij Beadies, prijs € 14,95.
 
beadies      beadies
 
Hou jij meer van lieflijk roze of stoer zwart? Dit armbandje is verkrijgbaar in bijna alle kleuren! Leuk om bij elkaar te combineren, of simpel eentje. Te koop bij Beadies, prijs € 13,95.
 
beadies     beadies


 

Met dit 'Hippie for life' armbandje draag jij altijd een peace teken met je mee. Dit armbandje is makkelijk met andere armbanden te combineren. Te koop bij Beadies, prijs € 5,95.
 
H&M
De armbandjes van 4EVER With Everyone en Beadies zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar ze kunnen ook best duur zijn. Gelukkig heeft H&M ook leuke armbandjes voor een wat zachter prijsje.
 
H&M

Wat dacht je van deze armbandjes? Bruin met goud en toch een klein beetje zilver voor een chic versierde pols. Te koop bij H&M, prijs € 4,95.

H&M
Wil je liever jouw pols versieren met een hoop kleur? Dan kun je beter voor dit setje gaan. Knallend roze, zeeblauw, stoer paars en koraal oranje. Te koop bij H&M, € 4,95.

H&M
 
Vind jij al die subtiele armbandjes niks? Versier dan je pols met deze brede, chunky armband. Super stoer maar toch vrouwelijk door de warme kleuren. Te koop bij H&M, prijs € 9,95.

Ringen
Bij een pols vol armbandjes hoort natuurlijk ook een stoere ring of een paar stoere ringen. Alleen nog even een leuk en matchend nagellakje op je nagels en jouw combi van armbandjes, ringen en leuk gekleurde nagels is helemaal af.

H&M
 
Wat dacht je van dit setje ringen? Vier stoere ringen die je goed bij elkaar kunt combineren, maar ook los kunt dragen. Te koop bij H&M, prijs € 4,95.
Hopelijk heb jij genoeg inspiratie om je polsen leuk te versieren. Of je nu voor kleurtjes gaat of bij simpel zilver blijft, met een leuk armbandje om je pols is je outfit helemaal af.
Draag jij liever ringen, armbanden of juist allebei?

xoxo Maike 

2 opmerkingen:

Alexandra | asseenbyalex.com zei

Superleuke armbandjes, ik ben echt gek op armbandjes!

Xx Alex

adina zei

lovely blog.would you like to follow each others? visit me at http://pictura-pe-unghii.blogspot.ro/ and let me know