Pagina's

donderdag 18 april 2013

Ooh La La!

Ik wil jullie bij deze post graag vertellen over een super leuke webshop, genaamd Ooh La La. Ze verkopen leuke, trendy en fashionable sieraden, tassen, hebbedingetjes en overige accessoires voor leuke prijsjes! Naast het verkopen van sieraden en accessoires doen zij ook aan logo en web design. Je kunt zelfs bij ze terecht voor het maken van product foto's! Genoeg redenen om eens een keer een kijkje op hun site te nemen natuurlijk! In deze post zal ik een paar leuke dingen en acties van hun webshop beoordelen en aan jullie laten zien, om een beetje een beeld te schetsen van deze webshop. Ik hoop dat jullie er sowieso een keer gaan kijken, en misschien iets super leuks vinden! Want dat kan niet missen ;). Kijken jullie mee?

 

Als eerst zal ik een paar leuke acties geven, zodat jullie al wat meer geïnteresseerd raken, want wie houd er nou niet van sales en leuke andere acties?
 
Maak kans op 100 euro shoptegoed! Wie wil dat nou niet? Schrijf je nu in voor de Ooh La La nieuwsbrief en wie weet ben jij de gelukkige! :)
 
 
Gratis infinity armbandje bij aankoop van 5 euro aan producten! (niet eens met verzendkosten).
 
 
Genoeg reden om even te gaan kijken dus, zelf ben ik ook door de site heen gegaan en heb super leuke dingen gevonden! Het is echt niet normaal goedkoop, leuke sjaaltjes voor maar 2,50 en nog veel meer! Hier een aantal leuke voorbeelden.

Faith ketting
 
Faith ketting. Ik vind zelf die kettingen met woorden eraan zo mooi! Vooral als ze een wat diepere betekenis hebben, woorden zoals faith, love, believe enzo! Deze ketting is maar 4,50! Super goedkoop dus :)

http://www.oohlala.nl/a-28969612/kettingen/faith-ketting/

Grote pastel kleuren vogel ketting

 Grote pastelkleuren vogel. Deze heb ik zelf ook, maar dan voor 15 euro! Jammer dat ik hem daar heb gekocht, want hier is hij maar 4,95! (:

http://www.oohlala.nl/a-28865499/kettingen/grote-pastel-kleuren-vogel-ketting/

Arm Candy: Licht blauwe kruis armband A0055

Licht blauwe kruisarmband. Super leuk te combineren met andere dunne armbandjes, zodat je een vrolijke pols krijgt ;)! En ook nog is maar 3,95!

Ronde anker oorknopjes in de kleuren zwart of roze O0112

Ronde anker knopjes. Wat zijn ze lief, en maar 3,95! (:

http://www.oohlala.nl/a-28917056/oorbellen-knopjes/ronde-anker-oorknopjes-in-de-kleuren-zwart-of-roze-o0112/

Infinity ring (zwart, zilver of goudkleurig) R0135

Infinity ringen. Super leuk en maar 3,95! :)

http://www.oohlala.nl/a-28982013/ringen/infinity-ring-zwart-zilver-of-goudkleurig-r0135/


Zie jij er al wat leuks tussen? Klik op de link! Zie je nog niks leuks? Kijk gewoon eens op: www.oohlala.nl dan kom je van zelf wat tegen! Willen jullie een reactie achter laten als je iets op het oog bent of iets heb besteld? (:


 

2 opmerkingen:

Jennie from the Blog zei

super leuk, bedankt voor de tip!

Kim zei

wauw, super leuk ! :D

kusjes, Kim

ps. www.xxlivelaughlove.weebly.com , take a look!