Pagina's

zaterdag 25 januari 2014

10 Simple All Natural Beauty Tips

Hello guys,

Ik zat een beetje rond te zoeken op internet naar een paar handige beautytips. Toen kwam ik terecht op de website www.thankyourbody.com! En daar vond ik super handige tips die ik graag met jullie wil delen, dus lezen jullie mee?

10 Super Simple All Natural Beauty Tips



1. Banaan en ei behandeling 

Wil je wat meer glans in je haar? Simpel, mix 1 ei en een geplette banaan. Smeer het als een dikke pasta op je haar en laat het 10-30 minuten zitten. Was het uit tijdens een douche, gebruik gewoon de normale producten die je altijd gebruikt (shampoo), en klaar! 

2. Moisturizing nagel behandeling

Week je nagels in olijf olie vijf minuten lang. En klaar, super zachte handen! 

3. Simpele honing gezichtsmasker

Hier onder op de afbeelding staat het recept voor het maskertje. Wrijf het masker tussen je vingertoppen warm, en smeer het op je gezicht. Laat het ongeveer 5-10 minuten zitten. Spoel het daarna af met warm water. 
10 super simple all natural beauty tips. Yes!

4. Apple Cider Vinegar Clarifying Shampoo

Voor degene die reclame shampoos gebruiken: om je haar beter te verzorgen, mix 1/4 kopje organische 'apple cider vinegar' met 1 kopje water. Gebruik daarna je conditioner. 

5. Elleboog en knie Peeling en Skin Brightener

Snij een sinaasappel in tweeën en smeer het over je knieën en ellebogen. Dit maakt je huid glad, en het ruikt ook nog eens super lekker! 

6. Body Scrub 

Mix 1 tot 2 ratio olijf olie een zeezout voor een snelle en goede body scrub. Dit helpt je om van dode huidcellen af te komen. En het is veel goedkoper dan producten in de winkel! 

7. Easy Deep Conditioning Hair Treatment

Wil je super zacht, gehydrateerd haar? Gebruik gesmolten kokosolie als een diepe conditioning voor een haar en hoofdhuid behandeling. Masseer de kokosolie in je hoofdhuid en werk het dan door je haar. Laat het een paar uur zitten en was het uit met behulp van shampoo. 

10 super simple all natural beauty tips. Yes!

8. Eenvoudige Toxic-Free Shaving Cream

Gebruik kokosolie op je benen als een natuurlijke vervanging voor je scheerschuim. 

9. Op een natuurlijke manier mee-eters verwijderen

Plaats 4 of 5 druppels ruwe honing op een open citroen wig. Wrijf de citroen op je gezicht voor een minuut, met nadruk op eventuele probleemgebieden. Laat het mengsel gedurende 5 minuten zitten en spoel af met koud water. (Houd in gedachten dat citrus je huid lichtgevoelig maakt dus het is het best om dit te doen voor het slapen gaan in plaats van voor het naar buiten te gaan).

10. Dry Brushing for Better Skin

Droog borstelen is een eenvoudige ontgiftingsproces voor je lichaam. Het stimuleert een aantal organen door middel van een zacht massage. Het helpt ook het lymfestelsel, verwijdert dode huidcellen coatings, versterkt het immuunsysteem, kan cellulitis elimineren, en stimuleert de hormonen. Het beste van alles, het is goedkoop en gemakkelijk.

En, wat geleerd?





1 opmerking:

Charlotte zei

Haha zoiets had ik ook gedaan op mijn blog :) Leuke tips.